Filmstrippenkaart

filmstrippenkaart

Stempelverzamelaars opgelet: met ingang van seizoen 2017-2018 stopt de filmstrippenkaart. Een volle filmstrippenkaart is in te wisselen voor een vrijkaartje tot en met de laatste reguliere film in het seizoen 2016-2017. Stempels worden tot de een na laatste reguliere film van het huidige seizoen gezet. Vanaf komend seizoen bieden we een alternatief. Binnenkort hoort u meer!​

Film Aan de Slinger werkt vanaf 2012 met een Filmstrippenkaart. Een gratis spaarkaart waarbij men bij elk filmbezoek een stempel ontvangt. Met tien stempels is de Filmstrippenkaart vol en krijgt men een vrijkaartje voor een reguliere filmavond. Een mooie meevaller voor onze trouwe filmbezoekers!


Hoe werkt het?

- De Filmstrippenkaart krijgt u wanneer u naar een filmavond komt in Theater Aan de Slinger. Voor ieder filmkaartje dat u koopt, ontvangt u op de avond van de betreffende film een stempel.

- Vrijkaarten geven geen recht op een stempel. Wij stempelen alleen voor de betreffende avond, niet voor data die al zijn gepasseerd of nog moeten komen.

- Ook wanneer u van te voren online of bij een van de verkooppunten een kaartje heeft gekocht, heeft u recht op een stempel. U kunt op de betreffende avond bij de gastvrouw om een stempel vragen.

- Een volle filmstrippenkaart kunt u inleveren bij de kassa op een reguliere filmavond. U krijgt dan een vrijkaartje voor die film. U kunt de filmstrippenkaart niet inwisselen voor een vrijkaartje voor een nog komende filmavond.

- De kaart is niet op naam. Verschillende gebruikers (buren, gezinsleden) kunnen samen een kaart hebben, of onderling uitwisselen. Resultaat bij een volle kaart is dat wie op dat moment de houder is van de kaart, een vrijkaartje krijgt.

- Onze kassa is op filmavonden geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de film.

- Een volle filmstrippenkaart is niet inwisselbaar tegen contant geld.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Omroep Houten
X