14/8/2017

WORD FILMFAN, SUPPORT FILM AAN DE SLINGER EN DEEL UW KORTING!

word-filmfan-support-film-aan-de-slinger-en-deel-uw-korting

Wordt u supporter van Film Aan de Slinger? Met uw bijdrage kunnen we onze activiteiten voortzetten en hebben we meer mogelijkheden om andere film-gerelateerde evenementen te organiseren. Word Filmfan, support Film Aan de Slinger en deel uw korting met vrienden en familie!

 De multifunctionele Kleine Zaal van Aan de Slinger is minimaal drie dagen in de week uw filmtheater. Een knusse zaal met comfortabele stoelen en een eigen foyer om na te praten en na te borrelen. Wij zijn nog steeds erg blij met de komst van een eigen filmtheater in Houten. We draaien minimaal drie keer per week, in ieder geval op dinsdag, donderdag en vrijdag, de betere filmhuisfilm, klassieker of documentaire. Het programmeren, draaien en promoten van de films wordt door een enthousiaste groep vrijwilligers gedaan. 

Filmfan 
 Voor € 25,- bent u een heel filmseizoen Filmfan
 30 keer € 1,00 korting op een kaartje voor een reguliere film
 Uitnodiging voor de Filmfanbijeenkomst in oktober
 Een ster met uw naam op de Wall of Fame


Filmfan worden? U kunt 
hier het aanmeldformulier downloaden.


Voordelen 
Als Filmfan profiteert u van een aantal voordelen. Zo ontvangt u een mooie korting op kaarten voor de film, bent u van harte welkom op een Filmfanbijeenkomst en ontvangt u natuurlijk de digitale filmnieuwsbrief. Ook laten we met trots de steun van alle Filmfans zien op een passende manier. Op een magnetische muur in de foyer krijgt u (indien gewenst) een ster met uw naam op de Wall of Fame. 


Korting op kaarten voor de film
Voor € 25,- bent u Filmfan voor een geheel filmseizoen (van september t/m juli). Voor dit bedrag krijgt u 30 keer € 1,00 korting op een kaartje voor een reguliere film. U kunt zelf bepalen hoe u gebruik maakt van de korting. Gezellig een avondje met uw vrienden, familie of buren naar de film? Deel uw korting! Het is namelijk mogelijk om voor één film meerdere kaarten met € 1,00 korting te bestellen (tot een limiet van € 30,- korting). 

Werkwijze
Als Filmfan ontvangt u een Fanpas. De filmkaarten met korting kunt u via www.filmaandeslinger.nl kopen met het account waarmee u Fan bent geworden. U kunt meteen uw eigen plaatsen uitkiezen. Kaarten (indien nog beschikbaar) kunt u ook bij onze voorverkoopadressen en aan de theaterkassa kopen op vertoon van uw Fanpas. U kunt ook direct kaarten zonder korting bijbestellen. In alle gevallen betaalt u wel de standaard administratiekosten. Ook voor Filmfans geldt: uitverkocht is uitverkocht. 

Filmfan worden
Een filmseizoen loopt van september t/m juli. U kunt op elk moment Filmfan worden. Let op: de korting is seizoensgebonden, dus geldig t/m juli, daarna vervalt deze. Wanneer het nieuwe filmseizoen aanvangt, krijgt u opnieuw € 30,- korting op uw pasje. Word dus Filmfan via het inschrijfformulier voordat het nieuwe filmseizoen begint, zodat u optimaal kunt profiteren van de voordelen!

Een Filmfanschap wordt tot wederopzegging automatisch verlengd. Opzeggen dient schriftelijk of per e-mail te gebeuren. U ontvangt jaarlijks een bericht om u aan de verlenging te helpen herinneren. 

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Omroep Houten
X