8/3/2017

Internationale Vrouwendag in Houten

internationale-vrouwendag-in-houten

Op woensdag 8 maart wordt in Theater Aan de Slinger Internationale Vrouwendag gevierd. De avond wordt om 19.30 uur ingeleid door filosofe en eerste dorpsdichteres van Houten, Maria van de Looverbosch. 

Vervolgens wordt de film PRIDE van regisseur Matthew Warchus in de Kleine Zaal vertoond. Na de film is er een gesprek/discussie in de foyer van de Kleine Zaal onder leiding van IKON presentatrice Colet van der Ven. 
 
De 8 maart-viering begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. De toegangsprijs € 5,-
Bestel je kaarten online.  

 Internationale Vrouwendag, 8 maart valt dit jaar op een woensdag en in Houten wordt die dag gevierd met een avond in Theater Aan de Slinger. Het thema van woensdag 8 maart in Houten is SOLIDARITEIT.

De avond wordt om 19.30 uur ingeleid door filosofe en eerste dorpsdichteres van Houten, Maria van de Looverbosch. 
 
Vervolgens wordt de film PRIDE van regisseur Matthew Warchus in de Kleine Zaal vertoond. Na de film is er een gesprek/discussie in de foyer van de Kleine Zaal onder leiding van IKON presentatrice Colet van der Ven over het thema solidariteit; wat solidariteit voor vrouwen in Houten betekent. 
 
De 8 maart-viering begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. De toegangsprijs voor de avond is € 5,- (inclusief een drankje). Dit evenement vindt plaats in de Kleine Zaal & Kleine Zaal Foyer.  

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Omroep Houten
X