30/6/2017

Buitenbioscoop zaterdag 1 juli gaat door!

buitenbioscoop-zaterdag-1-juli-gaat-door

Het blijft droog vanavond, dus de laatste Buitenbioscoop van dit seizoen op zaterdag 1 juli gaat door! Film Aan de Slinger draait om 22.30 uur op het theaterplein het Italiaanse komische drama: Perfetti Sconosciuti. Kom langs voor een gezellige filmavond! 


Perfetti Sconosciuti
Een groep vrienden komt samen voor een gezamenlijk diner. De meesten kennen elkaar al sinds hun jeugd, maar Carlotta, de tweede vrouw van Lele, is nog vrij nieuw in het groepje. Ook kijken ze vol spanning uit naar de komst van de pas gescheiden Peppe. Die heeft aangekondigd zijn nieuwe vriendin mee te nemen. Maar hij arriveert alleen: ze was niet lekker. Tijdens het voorgerecht komt het gesprek op een vrouw die haar man op overspel betrapte toen ze in zijn smartphone compromitterende boodschappen aantrof. Eva stelt jolig voor dat iedereen zijn mobieltje op tafel legt en dat ze alle binnenkomende telefoontjes en berichtjes die avond met elkaar zullen delen. Ze hebben als goede vrienden toch niets voor elkaar te verbergen?

Regisseur Paolo Genovese (Una famiglia perfetta) werd voor Perfetti Sconosciuti geïnspireerd door de uitspraak: ‘We hebben allemaal drie levens. Een publiek, een openbaar en een geheim.’ De film speelt zich af in één huis, wat zorgt voor een kleine en intieme sfeer, maar naarmate de avond vordert lopen de emoties steeds hoger op.Perfetti Sconosciuti, letterlijk vertaald ‘volmaakte onbekenden’, werd in acht categorieën genomineerd voor de David di Donatello Awards, de belangrijkste filmprijzen van Italië. Uiteindelijk won de film de prijzen voor beste film en beste scenario.


Buitenbioscoop
De film start om 22.30 uur, wanneer het zo goed als donker is. Op het beschutte theaterplein zetten we tafeltjes en stoelen klaar. Eigen drank/eten meenemen is niet toegestaan. We zorgen graag goed voor onze bezoekers, dus koffie, thee, fris, bier, goede wijnen en borrelhapjes zijn te bestellen. Er zijn voor de buitenbioscoop maximaal 200 zitplaatsen beschikbaar in verband met zichtlijnen en veiligheid. Reserveren voor de film is niet nodig en ook niet mogelijk, maar vol is vol!     

 

De Buitenbioscoop is alleen mogelijk door uw vrijwillige bijdrage. De bijdrage kunt u op de avond zelf in het spaarkistje doen.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Omroep Houten
X