8/7/2016

Buitenbioscoop 9 juli

buitenbioscoop-9-juli

Het wordt prachtig weer, dus de laatste Buitenbioscoop van dit seizoen op zaterdag 9 juli gaat door! Film Aan de Slinger draait om 22.30 uur op het theaterplein de komedie The Intern. Kom langs voor een gezellige filmavond! 

 The Intern
Ben Whittaker (Robert De Niro) is een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway). In eerste instantie ziet Jules Ben liever gaan dan komen, maar het duurt niet lang voordat Ben zich opwerpt als een onmisbare kracht, vaderfiguur én goede vriend van de drukke dame.

Buitenbioscoop
De film start om 22.30 uur, wanneer het zo goed als donker is. Op het beschutte theaterplein zetten we tafeltjes en stoelen klaar. De bar is natuurlijk geopend en iedereen wordt bediend aan tafel. Eigen drank/eten meenemen is niet toegestaan. We zorgen graag goed voor onze bezoekers, dus koffie, thee, fris, bier, goede wijnen en borrelhapjes zijn te bestellen. Er zijn voor de buitenbioscoop maximaal 200 zitplaatsen beschikbaar in verband met zichtlijnen en veiligheid. Reserveren voor de film is niet nodig en ook niet mogelijk, maar vol is vol!     

De Buitenbioscoop is alleen mogelijk door uw vrijwillige bijdrage. De bijdrage kunt u op de avond zelf in het spaarkistje doen.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Omroep Houten
X