24/6/2016

Buitenbioscoop 25 juni gaat door!

buitenbioscoop-25-juni-gaat-door

De Buitenbioscoop van zaterdag 25 juni gaat door! Film Aan de Slinger draait om 22.30 uur op het theaterplein de film CarolKleed u lekker warm aan en kom langs voor een gezellige filmavond.  Carol
Het drama van Todd Haynes gaat over een warenhuismedewerkster in de jaren vijftig die verliefd wordt op een oudere, getrouwde vrouw. "Haynes brengt ouderwetse romantiek in een beeldschone film. Het is niet minder dan een feest om Cate Blanchett en Rooney Mara het spel van verleiding te zien spelen." (De Volkskrant, 5*)  


Buitenbioscoop
De film start om 22.30 uur, wanneer het zo goed als donker is. Op het beschutte theaterplein zetten we tafeltjes en stoelen klaar. De bar is natuurlijk geopend en iedereen wordt bediend aan tafel. Eigen drank/eten meenemen is niet toegestaan. We zorgen graag goed voor onze bezoekers, dus koffie, thee, fris, bier, goede wijnen en borrelhapjes zijn te bestellen. Er zijn voor de buitenbioscoop maximaal 200 zitplaatsen beschikbaar in verband met zichtlijnen en veiligheid. Reserveren voor de film is niet nodig en ook niet mogelijk, maar vol is vol!     

De Buitenbioscoop is alleen mogelijk door uw vrijwillige bijdrage. De bijdrage kunt u op de avond zelf in het spaarkistje doen.

 

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Omroep Houten
X