9/6/2017

Buitenbioscoop 10 juni gaat door!

buitenbioscoop-10-juni-gaat-door

Het wordt prachtig weer, dus de eerste Buitenbioscoop van dit seizoen op zaterdag 10 juni gaat door! Film Aan de Slinger draait om 22.30 uur op het theaterplein het komische musicaldrama La La Land. Kom langs voor een gezellige filmavond! La La Land
Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Grote winnaar van de Golden Globes en ook al getipt als mogelijke Oscarwinnaar. Ryan Gosling en Emma Stone als de nieuwe Fred Astaire en Ginger Rogers. La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywoodmusical van regisseur Damien Chazelle (Whiplash).

Buitenbioscoop
De film start om 22.30 uur, wanneer het zo goed als donker is. Op het beschutte theaterplein zetten we tafeltjes en stoelen klaar. Eigen drank/eten meenemen is niet toegestaan. We zorgen graag goed voor onze bezoekers, dus koffie, thee, fris, bier, goede wijnen en borrelhapjes zijn te bestellen. Er zijn voor de buitenbioscoop maximaal 200 zitplaatsen beschikbaar in verband met zichtlijnen en veiligheid. Reserveren voor de film is niet nodig en ook niet mogelijk, maar vol is vol!     

De Buitenbioscoop is alleen mogelijk door uw vrijwillige bijdrage. De bijdrage kunt u op de avond zelf in het spaarkistje doen.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Omroep Houten
X