Rondom de films

Hieronder treft u informatie over belangrijke faciliteiten en extra’s die wij bieden. 

 

Ontvangst 
Graag maken wij het u zo goed mogelijk naar de zin, zodat u zich thuis voelt in ons filmtheater. Tijdens de films is er altijd een staflid en een gastvrouw of gastheer aanwezig. Zij zorgen voor een goed verloop van de avond. Mocht u vragen hebben of speciale wensen, dan kunt u zich tot hen wenden. Voor aanvang en na afloop van de film zijn zij in de foyer aanwezig. U herkent hen aan een naambadge. 

 

Inleiding, aanvangstijd, pauze
Onze programmeurs geven een korte inleiding op de film die gedraaid gaat worden, en kondigen de trailer aan van een film die nog komt. We draaien onze films zonder reclame vooraf. Ook draaien we onze films zonder pauze, behalve bij hele lange films. In dat geval staat het specifiek genoemd op de website. In de regel is de aanvangstijd van de films 20.00 uur. Het is echter mogelijk dat hiervan wordt afgeweken, dus controleert u de aanvangstijd goed op de website of op uw kaartje(s). Na aanvang is toegang tot de zaal niet meer mogelijk, dit stoort immers de andere bezoekers. Zorgt u er dus voor dat u op tijd aanwezig bent. Te laat arriveren voor een film is geen reden voor restitutie van uw aankoopbedrag. 

 

Drankje inbegrepen
Bij alle films is één drankje in de toegangsprijs inbegrepen. In de regel hebben wij bij onze films geen pauze. Het drankje staat dan voor u klaar na afloop van de film.

 

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Omroep Houten
X