Contact

 • Bezoek- en postadres
  De Slinger 40, 3995 DE Houten
 • Telefoon
  030-63 51 024

  Het kantoor van Theater Aan de Slinger is maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 16.00 uur. De kassa is op deze dagen telefonisch bereikbaar van 13.00 uur tot 16.00 uur.
 • E-mail
  theater@aandeslinger.nl

Adresgegevens

Aanvullende informatie

Film Aan de Slinger is gevestigd in Theater Aan de Slinger. Komt u met de auto naar Theater Aan de Slinger, dan kunt u uw auto parkeren in parkeergarage Kruitmolen. Download hier de pdf met routebeschrijvingen voor diverse vervoermiddelen (auto, trein, fiets en lopend). Zoekt u zelf een routebeschrijving op internet of maakt u gebruik u een navigatiesysteem, voer dan onderstaand adres in.

Parkeergarage Kruitmolen
De Molen 100
3995 AX Houten

Parkeergarage Kruitmolen ligt op 1 minuut lopen van Theater Aan de Slinger. U verlaat lopend de parkeergarage, uitgang Stellingmolen. U gaat rechtsaf en loopt het spoor onderdoor. Aan uw linkerhand ziet u Theater Aan de Slinger.
Parkeergarage Kruitmolen is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Tarief: de eerste 2 uur gratis, vanaf het 3e uur betaalt u € 1,50 per uur. Wij hebben desgewenst uitrijdkaarten à € 5,- voor u beschikbaar. Na winkelsluitingstijd is de parkeergarage alleen te betreden via de entree aan de Stellingmolen. U heeft de uitrijkaart van de parkeergarage nodig om hier binnen te komen.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Omroep Houten
X