filmclub-otez-moi-dun-doute
wo 21 februari / 10.00U

Filmclub: Otez-moi d'un doute

Film Aan de Slinger

Film

Filmclub van Film Aan de Slinger 

Gaat u liever overdag dan in de avonduren naar de film? Treft u graag andere filmliefhebbers? Praat u graag met andere bezoekers na over de film? Dan is de Filmclub iets voor u. Film Aan de Slinger en ‘van Houten&co’ organiseren de Filmclub. Eén keer per maand op woensdagochtend kijkt u samen een film uit het reguliere filmprogramma van Film Aan de Slinger. De film wordt ingeleid en na afloop is er tijd voor een gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. U kunt de ochtend ook afsluiten met een lunch. Voorafgaand aan de film kunt u een belegd broodje van cateraar Deksels Lekker bestellen. 


In het seizoen 2017-2018 wordt de Filmclub op 7 woensdagochtenden georganiseerd. Meer informatie vindt u op de webpagina van Filmclub Aan de Slinger.


Deze Franse komedie Ôtez-moi d'un doute (Just To Be Sure) stelt de vraag of je je eigen ouders kunt kiezen.

Op een charmante en lichte toon weet regisseur Carine Tardieu ingewikkelde onderwerpen met betrekking tot liefde, vriendschap en familie aan te snijden. De film vraagt zich op innemende wijze af wat familie en vaderschap betekenen. De 45-jarige Franse weduwnaar Erwan is geschokt wanneer hij erachter komt dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn biologische vader is. Hij begint een zoektocht en vindt Joseph, een excentrieke oude man met wie hij al snel een band vormt. Precies op het moment dat er weer rust in zijn leven terug lijkt te keren, komt hij de ongrijpbare en aantrekkelijke Anna tegen. Daarnaast heeft hij heel wat te stellen met zijn dochter die zwanger is en weigert om uit te zoeken wie de vader van haar kind is.

'Ôtez-moi d'un doute' was de grote publieksfavoriet op het Film by the Sea festival en een verrassend bioscoopsucces in Frankrijk en België. (Filmdepot.nl)

Komt uit: Frankrijk/België
Film duurt: 95 minuten
Genre: Komedie, Drama
Taal: Frans
Regie:  Carine Tardieu
Acteurs: François Damiens, Cécile De France, Guy Marchand
Kijkwijzer:
Bestel hier uw tickets
  • Film normaal: 9,50

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

X